Ljiljana Spasojević

 

Završila sam višu medicinsku školu u Beogradu - odsek za fizikalnu terapiju. Kao viši fizio-terapeut sam radila u bolnici Svetog Save u Beogradu, zatim u Domu zdravlja u Novom Beogradu. A onda sam želela da se ogledam i u privatnoj praksi. Radila sam rehabilitaciju raznih dijagnoza počev od hemipareza preko komoleksne rehabilitacije kada je rađena operacija oba veštačka kuka i oba kolena i naravno rehabilitaciju sportskih povreda sa vrhunskim sportistima. Ovom tehnikom sam počela da se bavim pre 5 godina kada je moj instrtuktor Jasmina Kovačev prvi put došla u Srbju da drži seminare. Završila sam prvi nivo, zatim odmah i drugi. Na drugom nivou mi se desilo to da je krenula muka, gađenje, povraćanje sa strašnom glavoboljom ( moja migrenozna glavobolja ). Tada me je gospođa Kovačev zamolila da je sačekam da završi seminar za par minuta da mi pomogne. Bila sam skeptična, ali sam ipak sačekala. Desilo se čudo: emocije koje su bile zatvorene 38 godina su pohrlile iz mene a ja od tada nemam više migrenozne glavobolje. Posle ovog čudesnog isceljenja ja intenzivno radim na svojim emocijama ( radim proceduru ličnog mira ) a uporedo počinjem da pomažem i ljudima oko mene, zatim radim sertifikaciju drugog nivoa, pa onda pohađam treći nivo, imam godinu dana edukacija i drugi deo trećeg nivoa, a onda radim i sertifikaciju trećeg nivoa.

Moja životna priča:

Gospođu Kovačev sam srela u trenutku kada sam bila na samom dnu u svim aspektima mog života. Mom suprugu je konstatovana nezdravоst sa ne baš dobrom prognozom. Moj sin nije završio fakultet a počeo je da radi, a ja sam ostala bez posla.

Moj napredak:

Danas se moj suprug dobro oseca. Moj sin živi u inostranstvu i uskoro će da magistrira. A ja pomažem drugima da promene svoj život kao što sam ja.

Post Pic

Izaberite

Kontakt

Energetska psihologija:
Ljiljana Spasojević
E-mail: ljiljana.eft@gmail.com
info@energetskapsihologija.com
Tel: : 060/140 53 33
FB grupa img